News

З 24 квітня Urbnan Space 100 працює у новому форматі -як крамниця крафтових товарів та заклад доставки їжі

09.05.2020

Коли уряд прийняв рішення, що всі заклади харчування мають зачинитись, ми зачинились. Але з 24 квітня вирішили відкритись як крамниця крафтових товарів і заклад доставки їжі. До нас можна зайти всередину, дотримуючись усіх правил карантину, обрати товари, а далі вирішувати – купити на місці чи замовити додому. Ми співпрацюємо з двома службами доставки, тому все приїде вчасно. До крафтових товарів входять арахісова паста, різні чіпси, наприклад, яблучні. Також є енергетичні батончики, горішки, багато всього. Плюс можна замовити товари, які були до карантину. Все це є на нашій сторінці у Facebook.

    Оскільки наш заклад завжди асоціювався з бургерами й хорошими крафтовими броварнями, наразі є акційна ціна на добре пиво. Коли заклад зупинився, було важко. Urban, як і вся мережа «23 ресторани», домовився про певні умови оплати оренди, але треба розуміти, що більшість працівників залишилася без зарплати. А для нас у пріоритеті – дати роботу людям.

    Тут треба ще брати до уваги, що ми – громадський ресторан. Маємо багато відгуків у соцмережах, багато запитів. Наші постійні гості, клієнти раді, що ми знову відчинені. Можна знову посмакувати Urban-бургером чи нашими кавовими напоями. Хоча, звісно, обсяги зараз значно менші.

   Ресторан зважає на побажання клієнтів і найближчим часом до міні-меню, в яке входять бургери й локшина, додадуть «нові» звичні страви, що були серед фаворитів до карантину – салати, гаряче, інше. Urban Space 100 працює без вихідних, з 10.00 до 20.00.