News

Urban Space 100 на сторінках американського журналу Forbes

20.08.2019

Журналіст, американського фінансово-економічного журналу Forbes, Міхал Громек під час свого візиту до ресторану у якості відвідувача, зазначив, що найбільше його вразила концепція громадського ресторану Urban Space 100. За його словами ресторан, 80% чистого прибутку якого направлено винятково на реалізацію громадських проектів є унікальним досвідом у цілому світі.

«Великі мурали, нові ігрові майданчики та інші соціально-важливі 104 проекти реалізовано завдяки ґрантовій програмі Urban Space 100. Також модель франшизи Urban Space 100, що базується на соціальному підприємництві, вже реалізувалась в Києві, зараз розвиває свою концепцію для міст та громад за кордоном”, – йдеться у виданні Forbes.

Кординаторка програми Urban Space 100 Марта Гладка зазначила що: “Urban Space 100 на сторінках Forbes, це справді історія про правильних людей у правильних місцях. Міхал, журналіст Forbes, повертаючись з гір зайшов перекусити (пообідати чи поснідати) в Urban Space 100. Його зацікавив незвичний інтер’єр, а офіціантка розказала про концепцію ресторану. На зустрічі ми більше говорили про плани розвитку – соціальну франшизи, про першу франшизу в Києві – Urban Space 500 у Києві та плани на майбутнє. Нам є що показати світові, на локальному рівні ми створюємо нелокальні контексти, те що може бути репліковане в інших містах України та закордоном”.

Команда Urban Space 100 дуже рада за своє місто та тішиться, що про проєкт відомо широко за межами країни.


Прочитати статтю у журналі Forbes можна за посиланням - https://bit.ly/2GzFk17