News

Завершення акції “Харчування для медиків”

15.06.2020

14 червня Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 завершив акцію “Харчування для медиків”.  Коротко нагадаємо, що Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 –  це об'єднання громадських ініціатив у співпраці з органами місцевого самоврядування, бізнесом та суспільством в місті Івано-Франківськ.  Заради досягнення максимального результату свої зусилля об’єднали такі громадські організації та ініціативи: платформа Тепле Місто, StopCovid-19.if, Івано-Франківський ІТ кластер, об'єднання блогерів coronavirus.if, спільнота ActivePeople.If,  Франківський Драмтеатер та Zagoriy Foundation.

За місяць активної роботи для бригад швидкої медичної допомоги 103 було розвезено 2 560 обідів, приготованих громадським рестораном Urban Space 100 на суму 89 600 гривень. 

Хочемо щиро подякувати  пекарні “Cімейна пекарня Івано-Франківськ” за подаровані хлібобулочні вироби, а також Тарасу Виннику, Тарасу Климу  та Анджеліці Білокон за допомогу з розвезеннями!

Окрема подяка усім небайдужим за підтримку Антикризового фонду в боротьбі з COVID-19 - завдяки вам стала можливою ця акція. Ми дуже цінуємо вашу допомогу та доброту.

І, звісно, дякуємо медикам за докладені зусилля, нелегку й небезпечну щоденну роботу. 

Бережіть себе та своїх близьких і дотримуйтеся правил безпеки, пам’ятайте про маски та дезінфекцію, адже розповсюдження вірусу COVID-19 надалі триває.