News

Громадський ресторан Urban Space 100 впродовж місяця щоденно передаватиме обіди до підстанцій швидкої допомоги

13.05.2020

Допомога лікарям і надалі залишається актуальною, тому команда фонду вирішила  підтримати моральний дух тих, хто продовжує працювати в посиленому режимі - це бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги 103. В умовах протидії коронавірусу медики працюють вахтовим методом, інколи по 2-3 зміни поспіль, не маючи змоги повноцінно харчуватись. Потреба спричинена також низьким рівнем заробітних плат медперсоналу.

Тож фонд щодня забезпечуватиме обідами медиків, які продовжують працювати в складних умовах. Починаючи від 14 травня впродовж місяця громадський ресторан Urban Space 100 щоденно передаватиме до підстанцій швидкої допомоги 80 обідів. За кошти Антикризового Фонду будуть закуплені продукти та оплачено роботу кухарів. Громадський ресторан надає все необхідне під потреби ініціативи та не отримуватиме з цього прибутку.

Представники Антикризового фонду у боротьбі з COVID-19 висловлюють вдячність за спільну роботу та довіру всім ініціативам і волонтерам. А також заохочують усіх небайдужих приєднатись, зробивши свій внесок за посиланням або за реквізитами:

Одержувач: БО "Благодійний фонд "Тепле Місто", код ЄДРПОУ / ІПН 39377102

Номер рахунку UA743365030000026000303995927

Банк одержувача: АТ "Ощадбанк" МФО 336503

Призначення платежу: благодійний внесок

Антикризовий фонд по боротьбі з COVID-19 — це об'єднання громадських ініціатив у співпраці з органами місцевого самоврядування, бізнесом та суспільством в місті Івано-Франківськ. Заради досягнення максимального результату свої зусилля об’єднали такі громадські організації та ініціативи: платформа Тепле Місто, Stop COVID-19.IF, Івано-Франківський ІТ Кластер, об'єднання блогерів coronavirus.if, спільнота ActivePeople.If та Франківський драмтеатр. Актуальну інформацію та результати діяльності можна знайти на сайті фонду https://ifvscovid.org/.