News

Urban Space 100 отримав відзнаку від Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного

20.03.2023

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Urban Space 100 став одним з постійних партнерів Save Ukraine Now (SUN) - Координаційного Центру допомоги військовим Прикарпаття.

Станом на березень 2023 року ресторан підтримав SUN на суму 1 170 000 гривень.

3го березня представники Координаційного Центру звітували перед військовими, партнерами та волонтерами про рік діяльності та вручали нагороди. В перші дні повномасштабного вторгнення ініціатива об’єднала містян, громадські організації, бізнеси та військових, щоби швидко та ефективно забезпечувати потреби наших захисників.

Тепер нагорода за підтримку SUN - це стимул продовжувати й не зупинятися ні на мить. Це ще раз доводить, що сила в єдності, адже долати такий шлях разом - це прямувати в майбутнє незламної країни і залишати нехай і не великий, але слід в історії держави. 

💬 «Urban Space 100 завжди підтримував громадські проєкти з розвитку Івано-Франківська, та сьогодні ми усі погодились, що зараз підтримка Збройних сил України – це наша спільна ціль», – каже Голова ГО "Урбан Простір 100" Андрій Черніков. 

За рік SUN підтримав підрозділи з Прикарпаття на передовій на 2 189 795 доларів. Ці кошти пішли на закупівлю амуніції, засобів зв’язку, оптики, господарського забезпечення, транспорту, медикаментів.

Продовжуємо нашу роботу і наближаємо Перемогу разом! Слава Україні!