News

ЛІТНІЙ ҐРАНТОВИЙ СЕЗОН [15 ЧЕРВНЯ - 15 ЛИПНЯ 2024]

15.06.2024

Urban Space 100 запустив літній ґрантовий сезон.

Маєте ідею проєкту, важливого для розвитку Івано-Франківська? Бажаєте покращити доступність міського простору? У вас є освітній, спортивний або культурний проєкт, який потрібен місту та громаді? Хочете закупити турнікети на фронт?

Цього ґрантового сезону приймаємо заявки всіх тематичних спрямувань, але перевагу будемо надавати проєктам, які працюють із викликами війни.

У вкладці "Підтримані проєкти", ви можете переглянути приклади попередніх переможців.

Проєкти мають бути реалізовані в Івано-Франківську або для мешканців Івано-Франківська.

Пропонувати свої ідеї на конкурс можуть громадські організації та ініціативні групи в партнерстві з неприбутковими організаціями. 

Подати проєкт для допомоги військовим можуть лише організації з Івано-Франківська для бригад, які мають безпосередній стосунок до міста.

Нам важливо створити рівні для всіх умови конкурсу, тож організації мають подавати свої ініціативи через ґрантову заявку — ми не зможемо прийняти листи-прохання.

Дізнатися більше деталей та правила участі у ґрантовому конкурсі можна за посиланням: https://www.urbanspace.if.ua/uk/get_grant 

Заявки на участь можна надіслати до 15 липня включно. Переможців конкурсу оголосимо 27 липня на фейсбук-сторінці проєкту Urban Space 100.


Ґрантова програма від Urban Space 100 підтримує некомерційні проєкти з розвитку Івано-Франківська. Ґрантовий фонд формується з 80% чистого прибутку громадського ресторану.

За 9 років діяльності Urban Space 100 підтримав 163 проєкти на загальну суму понад 7 млн грн.