News

CТАРТ ОСІННЬОГО ҐРАНТОВОГО СЕЗОНУ [15 ВЕРЕСНЯ - 15 ЖОВТНЯ 2021]

24.09.2021

Роз-кон-сер-вуй-ся!

Іншими словами, припини відкладати ідеї в шухляду. Якщо ти читаєш ці слова, то очевидно бажаєш реалізувати свій задум та зробити позитивні зміни в місті Івано-Франківськ. Вважай, перший етап пройдено, бо зараз ти тут. Залишилось виконати ще кілька простих кроків.

Ось порядок дій:

1. Ознайомся з умовами програми за посиланням;

2. Завантаж ґрантову заявку та заповни її;

3. Зніми коротке відео (до 1 хвилини) про свій проєкт;

4. Зверни увагу! Ми дещо змінили правила подачі. Тепер заявку та відео потрібно відправити одному з 10 співучасників Urban Space 100 через e-mail (не забудь додати в копію координатора — grant@urbanspace.if.ua). Перелік 10 учасників можна знайти в розділі “Отримати ґрант”;

5. У випадку, якщо не отримав/-ла відповідь або отримав/-ла негативну відповідь від одного співзасновника, — ти можеш надіслати заявку та відео іншому з 10-ти запропонованих співзасновників.

Ми запрошуємо всіх охочих подавати проєкти на конкурс та робити свій внесок в розвиток міста. Слідкуйте за новинами на сторінці у facebook. 

Термін подачі заявок 15 вересня – 15 жовтня.

Ми з нетерпінням чекаємо нових аплікантів. А тим часом нагадаємо, що ґрантовий фонд Urban Space 100 формується з 80% чистого прибутку закладу, з якого вже впродовж 6-ти років щоквартально виділяються кошти на підтримку місцевих ініціатив.