News

День народження Urban Space 100 та підсумки 2023 року

27.12.2023

27 грудня Urban Space 100 виповнилося 9 років.

В цей день народження наша єдина мрія – перемога України. Тому спільно зі співзасновниками, партнерами та Save Ukraine Now ми влаштували збір-лотерею для 10-ої окремої гірської штурмової бригади «Едельвейс». Збирали на комплекси-антени для посилення сигналу дронів, які хлопці з бригади розробили та складають самі.

Впродовж тижня, 20-27 грудня, ми закликали всіх друзів Urban Space 100 підтримати збір на будь-яку суму, кратну 100 гривням. Кожні 100 гривень – це «квиток» для участі в лотереї. Чим більше «квитків», тим більше було шансів отримати подарунок.  

Серед учасників онлайн-збору наші партнери, координаційний центр Save Ukraine Now, розіграли 4 вимпели з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Переможців обрали через рандомайзер 28 грудня. Протокол розіграшу доступний за посиланням (ідентифікатором є останні цифри мобільного та шифр платіжної картки).

А в день народження, 27 грудня, з 7:00 до 22:00 у закладі можна було взяти участь в миттєвому зборі-лотереї.

Ми підготували багато подарунків спільно з нашими друзями та партнерами: координаційним центром Save Ukraine Now, Яблучні чіпси Newton's, Театр кіно "Люм'єр", Delikacia bakery, розробника психологічних ігор PLAYERSGETREADY, Coffee Lab Roasters, Творча майстерня "Three bananas", maime.brand, Офіційна сторінка «Франківськ який треба берегти», PromBar, Поштівонька, Fabbrica, Фабрика Кави, Вощені обгортки uf.bee. Та, звісно ж, кілька лотів від Urban Space 100: улюблені сніданки, бургери та десерти 🎁 

Завдяки збору-лотереї вдалося зібрати 95 620 гривень! 

Дякуємо всім партнерам за надані цінні подарунки а тим, хто донатив - за підтримку нашої благодійної ініціативи. 

Учасник, який зробив найбільший донат - 30 000 гривень отримав Прапор України з підписом генерала Залужного.

 

 

Як і торік, ми не влаштовували гучних святкувань. Проте хотіли розділити цей урочистий день з тими, хто любить та відвідує наш громадський ресторан, тому підготували кілька особливих подій з вільним входом.

Розпочали з публічного інтерв’ю з Тарасом Прохаськом. Подію модерувала комунікаційниця "Теплого Міста" - Марія Гаврилова. Говорили про те, як змінюється місто та ми у ньому.

 

Після цього відбувся музичний виступ від нашого таємного гостя - військового оркестру "Едельвейс". Дякуємо колективу за створення неймовірної атмосфери. В єдності наша сила!

 

А в кінці ми розділили з друзями святковий торт та подякували нашим захисникам і захисницям. 

 

За доброю традицією у цей день співзасновники Urban Space 100 спробували себе в ролі офіціантів, барменів та кухарів та вітали наших гостей.

 

 

Яким же загалом був 2023 рік для Urban Space 100?

Підбиваємо підсумки:

▪️ за рік ми передали 674 тисячі гривень на допомогу ЗСУ (координаційному центру Save Ukraine Now та ГО «Громадська Ініціатива Галичини»). Нашу підтримку відзначили Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний та 102 бригада територіальної оборони Івано-Франківська;

▪️ в межах ґрантової програми підтримали 16 проєктів на суму 1 мільйон 43 тисячі гривень. З осені ґрантові сезони Urban Space 100 стали тематичними – підтримуємо проєкти, які працюють з наслідками війни.

▪️ кейс Urban Space 100 увійшов до навчального курсу «Суспільні зміни через громадську діяльність», який розробила команда «Теплого міста» для платформи Prometheus. Подивитися увесь курс можна за посиланням;

▪️ провели 97 відкритих подій на нашому подієвому майданчику. 

 

Плануємо й надалі працювати та розвивати Івано-Франківськ, підтримувати захисників України і допомагати наближати Перемогу 💙💛