News

Старт зимового Ґрантового сезону [15 грудня - 15 січня 2021]

14.12.2020

“Urban Space 100 – тут можна втілити ідеї” – слоган зимового ґрантового сезону 2020. Адже в закладі Urban Space 100 можна не лише смачно поснідати о 6 ранку, а ще й отримати фінансування на реалізацію своєї ідеї.

Цими словами закликаємо активних мешканців міста оформити ґрантову заявку, реалізувати свій проєкт, почати 2021-ий рік зі змін. Станом на сьогодні вже 118 проєктів реалізовано, а це значить, що 118 команд вирішили почати зміни з власних дій. Переглянути усі ці проєкти можна на сайті – https://urbanspace.if.ua/uk/projects.

Ми з нетерпінням чекаємо нових аплікантів. А тим часом нагадаємо, що ґрантовий фонд Urban Space 100 формується з 80% чистого прибутку закладу, з якого вже впродовж 6-ти років щоквартально виділяються кошти на підтримку місцевих ініціатив. За цей час громадським рестораном підтримано 118 проєктів на суму близько трьох мільйонів гривень. Хто стане 119-им? 

Податися зі своєю ідеєю просто. Ось порядок дій:

1. Ознайомся з умовами програми за посиланням;
2. Завантаж ґрантову заявку та заповни її;
3. Зніми коротке відео (до 1 хвилини) про свій проект;
4. Відправ заявку та відео одному із співзасновників Urban Space 100 через e-mail або Facebook (перелік засновників є на головній сторінці);
5. У випадку, якщо не отримав відповіді від одного співзасновника, —  надішли заявку та відео іншому співзасновнику.

Деталізована відео-інструкція: Як подати заявку на ґрантову програму від громадського ресторану “Urban Space 100”.

Ми запрошуємо усіх охочих подавати проєкти на конкурс та робити свій внесок в цю “боротьбу”. Слідкуйте за новинами на сторінці у facebook 

*Стосовно креативної концепції осіннього сезону – всі авторські права збережено.

Подати заявку на наступний ґрантовий сезон можна з 15 вересня до 15 жовтня.

З правилами подачі заявки на ґрант від Urban Space 100 можна ознайомитись за посиланням.